× Deze pagina vertalen?

Waarschuwing: Deze pagina zou achterhaald kunnen zijn ten opzichte van de originele tekst. Gebruik alstublieft deze pagina om te bekijken hoe u kan helpen met vertalingen en andere dingen.

Over PDFreaders.org

Dit initiatief is ontstaan in de Fellowship van de Free Software Foundation Europe (FSFE). Indien u opmerkingen of suggesties heeft, dan kunt u zich richten tot contact (at) pdfreaders (dot) org. Als u meer wilt weten over wat de FSFE op het moment doet aan de publieke bewustwording van deze alternatieven, dan kunt u kijken naar onze "beëindig reclame voor onvrije software" campagne.

Als u meer te weten wilt komen over vrije software en open standaarden, dan kunnen de volgende links u daarbij helpen:

Over FSFE

De Free Software Foundation Europe (FSFE) is een niet-gouvernementele, non-profit organisatie die actief is in verschillende Europese landen en betrokken is bij veel globale activiteiten. De toegang tot software bepaalt je kansen in de digitale samenleving. Om iedereen gelijke kansen te geven in het informatietijdperk en om tevens een vrije concurrentie mogelijk te houden, werkt de FSFE aan de vooruitgang en de promotie van vrije software gedefinieerd met de vrijheden om de software te gebruiken, te bestuderen, te verbeteren en te kopiëren. De FSFE werd opgericht in 2001 om het bewustzijn voor deze zaken te vergroten, om vrije software politiek en juridisch veilig te stellen en om mensen te ondersteunen bij het ontwikkelen van vrije software.