Lehet, hogy ez az oldal már nem egyezik meg az eredeti szöveg. Please help us to translate this and other pages on fsfe.org, so people can read our message in their native language.

Rólunk

Ezt a kezdeményezést a Free Software Foundation Europe (FSFE) Közössége hívta életre. Ha bármilyen észrevételed van, kérjük lépj velünk kapcsolatba: contact (at) fsfe (dot) org.

Ha többet szeretnél megtudni a Szabad Szoftverekről és a Nyílt Szabványokról, javasoljuk az alábbi linkeket:

Az FSFE bemutatása

A Free Software Foundation Europe (FSFE) egy nonprofit, nem állami szervezet, számos európai országban tevékenykedik, és globális akciókban is részt vesz. Egy szoftvernek a használata együtt jár a digitális társadalomban való részvétellel. Az információs korban az egyenlő jogok, valamint a szabad verseny biztosítása érdekében a Free Software Foundation Europe (FSFE) elkötelezett a Szabad szoftverek, azaz a szabadon használható, tanulmányozható, módosítható és terjeszthető szoftverek népszerűsítésében. 2001-es alapítása óta az FSFE fő feladatainak tekinti ezen problémák megismertetését, a Szabad szoftverek politikai és törvényi védelmét, valamint a Szabad szoftverek fejlesztésének támogatását.