Este posibil ca această pagină să nu fie actualizată odată textul original. Please help us to translate this and other pages on fsfe.org, so people can read our message in their native language.

Despre

Această inițiativă a luat startul în Frăția mișcării Fundației pentru Programe Libere Europa (FSFE). Dacă aveți un mesaj pentru noi, ne puteți scrie la această adresă: contact@pdfreaders.org. Dacă doriți să aflați mai multe despre ce face în prezent FSFE pentru a îmbunătăți gradul de conștientizare publică privind aceste alternative, vă rugăm să aruncați o privire asupra campaniei noastre de "stopare a promovării programelor nelibere".

Dacă doriți să aflați mai multe despre programe libere și standarde deschise, legăturile de mai jos vă pot fi de ajutor:

Despre FSFE

Fundația pentru Programe Libere Europa (FSFE) este o organizație neguvernamentală, non profit, activă în mai multe țări europene și implicată în multe activități la nivel global. Accesul la programe determină participare în societatea digitală. Pentru a asigura participarea egală în era informațională, precum și libertatea competiției, Fundatia pentru Programe Libere Europa (FSFE) urmărește și are ca scop promovarea programelor libere, definite prin libertățile de a folosi, de a studia, de a modifica și de a copia. Încă de la fondare, din 2001, FSFE are ca activități principale, pe lângă cele menționate anterior, protejarea programelor libere la nivel politic și legal și eliberarea utilizatorilor prin susținerea dezvoltării de programe libere.